Space Food vanille ijs met chocolade chips, ruimtevaart

Productnr.: es05
5,29
Nettoprijs zonder BTW of levering
Aflevergewicht: 30 g
Prijsverlagingen

SPACE FOOD Astronautenvoedsel

Vanille ijs met chocolade chips

Gevriesdroogd vanille-ijs met chocolade chips zoals gebruikt in de ruimtevaart, bijvoorbeeld door NASA.

Geniet van uw ijs zoals astronauten, kosmonauten en ruimtereizigers dat doen - gevriesdroogd! Space Food is een buitengewoon en uniek productassortiment. Het astronautenijs en -fruit zijn ideaal als geschenk, hebben een hoge nieuwheidswaarde en zijn redelijk geprijsd. Ze zijn perfect voor kinderen en volwassenen en geven letterlijk een voorproefje van eten in de ruimte. Fruit en ijs uit de ruimtevaart zijn interessante aanbiedingen voor ruimtevaartcentra, planetaria, musea, reclame, onderwijs en spel. Ze bieden een smakelijke leerervaring over het thema leven in de ruimte en zijn ook geschikt voor het onderwijs.

Space Food Vanille ijs stukjes met chocolade chips (14 g) (EAN 5060470573737)

Gevriesdroogd vanille-ijs met chocolade chips, ingrediënten: Melk (32,5%), suikervrije pure chocolade (27,9%) (cacaomassa, zoetstof (maltitol), cacaoboter, emulgator: E322, natuurlijk vanillearoma), room (melk) (11.. 6%), cichoreivezel, polydextrose, zoetstof (erythritol), wei-eiwitconcentraat (melk) (1%), magere melkpoeder (1%), emulgator: (E471), stabilisatoren: (E410, E412), natuurlijk vanillearoma. Kan sporen bevatten van tarwe, gluten, pinda's, hazelnoten, walnoten, amandelen, soja. Koel en droog bewaren. Totaal melkbestanddelen in het product: 46,1%

  • Minimale houdbaarheid af fabriek: 2 jaar
  • Bewaren bij kamertemperatuur
  • Klaar voor onmiddellijke consumptie


Handelaren en bulkkopers

weltraumladen is de exclusieve groothandel voor SPACE FOOD in Duitsland en Europa. Let op onze prijsverlagingen voor bulkkopers en dealers. Vanaf 5 000 stuks van één soort ontwerpen wij gratis de verpakking volgens uw wensen. Voor kleinere hoeveelheden kan de verpakking worden voorzien van een etiket - bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.


Wat is ruimtevoedsel?

Toen ruimtemissies langer gingen duren dan een korte reis boven de dampkring, was er voedsel nodig dat licht was en lang houdbaar. Zelfs tijdens de eerste Mercury en Apollo missies werkte NASA aan het vriesdrogen van hun voedsel. Vriesdrogen is een soort schijndood, waarbij het voedsel volledig intact blijft, maar tot 98% van het water wordt verwijderd. Tijdens de consumptie rehydrateert het voedsel in de mond en keert het terug in zijn oorspronkelijke staat. Door vriesdrogen is het voedsel jaren houdbaar zonder zijn smaak te verliezen, en het is veel lichter.

 

Aanvullende productinformatie

Land van vervaardiging Made in the European Union

Wij bevelen ook het volgende aan:

Space Food Vanille ijs - Astronautenvoedsel
5,29 *
Aflevergewicht: 30 g
Space Food Chocolade-ijs - Astronautenvoedsel
5,29 *
Aflevergewicht: 30 g
Space Food Aardbeienijs - Astronautenvoedsel
5,29 *
Aflevergewicht: 30 g
Space Food Aardbeien - Astronautenvoedsel
5,29 *
Aflevergewicht: 30 g
*
Nettoprijs zonder BTW of levering

Klanten die dit product kochten, kochten ook

Aflevergewicht: 30 g
Aflevergewicht: 30 g
Aflevergewicht: 30 g
*
Nettoprijs zonder BTW of levering

Blader ook door deze categorieën: S P A C E . F O O D . Gevriesdroogd ijs & fruit, ruimte voedsel, weltraumladen